6 Şubat 2014 Perşembe

MISIR KEŞKEĞİ :)

Arkadaşlar hepinize merhaba! :)
Bugün sizlere yazacağım yazı tekrar bir keşkek tarifi ama bu sefer yazacağım keşkek tarifimin ismi " MISIR KEŞKEĞİ "
Diğer keşkek tarifimi okumak için buraya tıklamanız yeterli :)
Dilerseniz yapılışına geçelim

MALZEMELER;



- Yarım kg mısır keşkekliği
- Bir avuç barbunya veya kuru fasülye ( Ben barbunya kullandım. )
- 1 kuru soğan
- Sıvı yağ
- Yarım çay kaşığı salça
- Tuz

YAPILIŞI;

Barbunya ve mısır keşkekliği güzelce yıkanır. Yumuşayana kadar haşlanır. Haşlanan keşkekliğe tuz eklenir. Sıvı yağda soğan kavrulur. Salça eklenir ve salça pişirilir. Kavrulan soğan ve salça keşkeğe eklenir.  Karıştırılır ve 20 - 25 dakika kadar pişirilir. Sonrasında sıcak sıcak servis edilir. Afiyet olsuun :)







Bana ulaşın:
Twitter: BetulEdepliii
Gmail: betuledepli@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder